15 augusti, 2016

Om Mia

Jag heter Maria Myrbäck är Mia i Mias minimyror. Min familj består av min man Peter och den vuxna sonen Daniel. Med rötter från Norrland är jag född och uppvuxen i Stockholm och har i snart 30 år bott i villan i Kälvesta sedan den byggdes.

Fritiden tillbringar jag gärna på landstället i Dalarna, en gård där det alltid finns nya projekt att bygga på eller fixa med (härnäst väntar ett båthus). Där spelas även några golfrundor varje sommar med en sving som slipas år för år.

Matlagning har alltid varit ett stort intresse. Så i mitt kök får maten ta sin tid även på vardagarna.

Jag har alltid gillat djur och familjen har haft allt från hund och katt till vandrande pinnar. Idag får djuren i huset representeras av ett akvarium med fiskar och en groda.

Jag har arbetat som dagbarnvårdare (dagmamma) i över 20 år, men har även arbetat i butik, på posten samt under flera år drivit kiosken i Spånga. Jag är utbildad barnskötare och har en lång erfarenhet av att driva familjedaghem samt även erfarenhet från förskolor.

Djur och natur är en viktig del för mig såväl som barnen och jag är utbildad ledare för skogsknytte inom friluftsfrämjandet.